19th Ave New York, NY 95822, USA

Trouwplannen of net getrouwd?
Meld je aan voor het event!
Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Dit kun je verwachten

We bieden een boeiend en afwisselend programma en denken onder leiding van deskundige sprekers na over de volgende onderwerpen:

01.
Wat zegt de Bijbel…

De Bijbelse visie op het huwelijk staat geregeld haaks op hoe er in onze maatschappij over gedacht wordt. Wat leert de Bijbel over relaties, het huwelijk, een gezin? Wat betekent dit voor jullie persoonlijk?

02.
Communicatie in je relatie

Voor een goede relatie is communicatie één van de meest wezenlijke onderdelen. Hoe doe je dat, goed communiceren? Wat zijn hierin man-vrouw verschillen? Een communicatiedeskundige vertelt er meer over!

03.
Seksualiteit

Hoe beleef je seksualiteit binnen je relatie? In een interactieve workshop behandelen we allerlei thema’s die te maken hebben met seksualiteit, intimiteit en gezinsvorming.

Wat anderen zeggen

“Een mooie en leerzame bijeenkomst! Goed om nieuwe dingen te horen en dat bekende informatie weer eens wordt opgefrist. Er was veel openheid en ruimte om moeilijke en kwetsbare onderwerpen te bespreken. Deze dag biedt veel onderwerpen om samen over in gesprek te gaan! We hebben elkaar weer een stukje beter leren kennen!”

“Wij vonden het echt een ontzettende mooie dag. De presentaties zaten mooi in elkaar en zagen er aantrekkelijk uit. De kaarten, de kaarsjes, de slingers, de snoepjes, de reader maakte het heel gezellig en huiselijk. We waren bang dat het een hele intensieve dag zou zijn maar het tegendeel was waar. Ook de sprekers waren enthousiast en sloten goed aan op de onze leeftijd.”

“Fijne dag voor een verdieping in onze relatie en onze relatie met God. De terugreis hadden we genoeg onderwerpen om over te praten, ook leuk om andere stellen op deze manier te leren kennen.”

Programma
Dit zijn de sprekers

De volgende sprekers zullen tijdens de conferentie aan het woord komen:

Ds. A.A.F. van de Weg

Ds. A.A.F. van de Weg is predikant binnen de Hersteld Hervormde Kerk en verbonden aan de gemeente van Apeldoorn.

Dianne Marck

Dianne Marck is jarenlang psycholoog geweest bij de Vluchtheuvel. Vanuit deze praktijk deed ze veel ervaring op rondom het thema ‘communicatie in je relatie’.

Marieke Griffioen

Marieke Griffioen is als senior jeugdwerkadviseur verbonden aan het LCJ. Vanuit deze hoedanigheid verzorgt ze jaarlijks veel workshops rondom het thema seksualiteit.

Matthijs Voskuil

Matthijs Voskuil is getrouwd, vader van zeven kinderen, zelfstandig ondernemer en geeft regelmatig workshops over identiteit en seksualiteit.

Aanmelden

Meld je vandaag nog aan!

Aanbevolen boeken
Op weg naar het huwelijk

‘Op weg naar het huwelijk’ is bijzonder geschikt als leidraad bij gesprekken met of cursussen voor stelletjes die zich voorbereiden op het huwelijk. Ook voor echtparen die al langer getrouwd zijn kan het boek dienstbaar zijn.

Auteurs: M.A. van den Broek en Ds. L.A den Butter
ISBN: 9789402905151

Anders dan je droomde?

De auteur geeft aan de hand van de Bijbel overtuigende adviezen voor een huwelijk dat waardevol is, ook als onrealistische verwachtingen gesneuveld zijn.

Auteur: Paul David Tripp
ISBN: 9789033609480

Het huwelijk

In dit boek belicht Tim Keller verschillende aspecten van het huwelijk. Vanuit zijn eigen huwelijk, zijn lange pastorale ervaring en vooral vanuit de Bijbel, als een instelling van God.

Auteur: Tim Keller
ISBN: 9789051944402

Contact

Heb je nog vragen of wil je graag contact opnemen?
Stuur dan een e-mail naar Marieke Griffioen.

Landelijk Contact Jeugdwerk

Het Landelijk Contact Jeugdwerk (LCJ) is een jongerenorganisatie in de Christelijke Gereformeerde Kerken met hart en zorg voor alle jongeren van de gemeenten. Kijk voor meer informatie en contactgegevens op www.lcj.nl.

Hervormd Jeugdwerk

Het platform Hervormd Jeugdwerk (HJW) zet zich in voor het werk onder jongeren in Hervormde gemeenten binnen de Protestantse Kerk in Nederland. Kijk voor meer informatie en contactgegevens op www.hervormdjeugdwerk.nl.